Trend saç renkleri neler? Kime hangi saç rengi yakışır?

Trend saç renkleri ve tonları doğrultusunda günümüzde birbirinden farklı renk tonu bulunur. Kızıl tonları, turuncu, bakır, kumral, sarı, kahverengi, siyah, gri gibi renk tonları ile farklı canlı renkleri tercih edenler ve daha sade tonları tercih edenler vardır. Tabii bu noktada, kime hangi saç renginin yakıştığı da önemlidir. Her zaman dikkat çeken saç tonları arasında; sarı, bakır tonları, kahverengi tonları yer alabilir. Beyaz ten rengi ya da buğday ve koyu ten rengine sahip kişilere göre, tercih edilen saç tonu da tabii ki farklılık gösterir. Herkesin ten rengine yakışan saç tonunu bulması önemlidir.

Trend Saç Renkleri Neler?

Trend saç renkleri arasında; bitter çikolata tonu, bronz ışıltısı renk tonları, karamel renkleri, badem kahve saç rengi, bakır tonları, pastel tonlar, sütlü kahve, bal köpüğü, kızıl kahve gibi renk tonları her zaman dikkat çeken tonlardır.

Trend Saç Renkleri

Trend Saç Renkleri

Bronz Işıltısı- Saç Renkleri:

Bronz renk tonları, trend saç renkleri arasındadır. Kahve bronz renk tonu gibi daha farklı tonlara sahip bronz etkisine sahip renk tonları vardır. Açık tenli kişilere ve çok koyu ten rengine olmayan herkese yakışabilir. Daha canlı ve parlak saçlara sahip olmak istiyorsanız, bronz ışıltısından yararlanabilirsiniz.

Bitter Çikolata Saç Rengi

Bitter çikolata rengi, siyahın sıcak çikolata etkisiyle buluşmasını yansıtır. Renk tonu, siyah saç renkleri sevenler için ideal olabilir. Açık ten rengine sahip kişilere de yakışan bir ton olduğunu söyleyebiliriz. Çikolatanın siyah ile buluşmasına, altın ışıltısı da eklendiğinde, ortaya oldukça çekici bir görünüm çıkar.

Karamel Etkisiyle Sıcak Renk Tonları

Karamel saç rengi de her sene olduğu gibi bu yıl da trend saç renkleri arasında yerini aldı. Parlak tonları ve ışıltıyı sevenler için ideal renklerden biridir. Açın ten rengine sahip kişilere oldukça yakışan bir renktir. Parlak etkisiyle saçlarınız daha bakımlı ve çekici görünecektir.

Bakır Saç Renkleri

Bakır saç rengi; sarı, turuncu, kırmızı gibi tonların buluşmasıyla, kişiye esrarengiz ve çekici bir görünüm kazandırır. Kızıl saç renklerinin arasında en ilgi çeken rengin bakır tonu olduğunu belirtebiliriz. Trend saç renkleri arasında bu sene de karşımızda. Açık tenli kişilere oldukça yakışan ilgi çekici bir renktir.

Bal Köpüğü Saç Renk Tonları

Bal köpüğü saç renk tonu da her tene uyumlu olması ve sıcak rengi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Açık renk tonları arasında, bal tonları da oldukça ilgi çeker. Bal köpüğü renk tonu sıcak tonların buluştuğu ve kişiye hoş sıcak bir yüz-bakış kazandırır. Trend saç renkleri arasında yer aldığınız söyleyebiliriz.

Kızıl Kahve Saç Rengi

Kahverenginin doğallığı ile kızılın buluşması sonucu ortaya parlak ve çekici bir renk çıkar. Kızıl kahve saç rengi, kızıl hayranları için kısa bir mola diyebiliriz. Saçlarınızı kısa bir süreliğine dinlendirmek için tercih edebilirsiniz. Ya da kızıl rengini denemek isteyenler, fakat cesaret edemeyenler için ilk duraklardan biri olabilir. Kızılın büyüsüyle kızıl kahve saç rengiyle kavuşabilirsiniz. Trend saç renkleri arasında her zaman yer alır. Kızıl tonlarını denemek için kızıl kahve tonu iyi bir başlangıç olabilir.

Kime Hangi Saç Rengi Yakışır?

Kime Hangi Saç Rengi Yakışır?

Kendinize yakışacak renk tonunu belirleyemiyorsanız, bu konuda profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Ya da farklı saç rengi denemek isteyebilirsiniz. Açık ten yapısına sahip kişilere, renk tonunun alt rengine göre tabii her renk yakışabilir. Koyu ten rengine sahip kişilere de çok açık saç rengi olmadığı süre farklı tonları deneyebilirsiniz. Açık ten rengi, buğday ten rengi, koyu ve daha açık ten rengi gibi bilgilere göre; size en çok yakışan rengi belirleyebilirsiniz.

Her renk ten renginize yakışabilir, fakat, herkese muhakkak en çok yakışan tek renk bulunabilir. Bunu bulmak içinde saç renklerini denemeniz gerekir. Saç renkleri ve ten rengi konusunda net bilgiye varamıyorsanız, en doğrusu profesyonel saç tasarımcısından yardım alabilirsiniz. Böylelikle size en çok yakışan renk tonuna sahip olabilirsiniz. Unutmayın, saç rengi kişinin tarzını ve görünümüz etkileyen etkenlere sahiptir. Kişiyi daha güzel ve çekici göstereceği gibi mat bir görünüme de kavuşturabilir. Bu nedenle doğru saç rengini tercih etmek önemlidir.

Comments (0)
Add Comment